torstai 12. maaliskuuta 2015

TSAU!

Täällä sitä saikutettaan pää täynnä räkkää! Pitihän se arvata, että heti ku tullee kovan työputken jälkeen yks vappaapäivä niin tietty sitä sairastuu. Mulle käy aina samoin sillon kun alkaa esimerkiksi joku loma, puolet ajasta mennee pää aivan tukossa. Kuulemma tarkottaa sitä, että on ahkera pikku työläinen. Joopa joo... :D


Viime viikolla hinkattiin euroja Jumbon Pyöreillä Päivillä, muuta en oikein ehtinykkään tehä enkä aatella. Oli vähän kaikenlaista TIETOTEKNISTÄ ongelmaa töissä niin se vähän ressas mutta selvisinpä mie siitäki! Eikä ollu näin jälkeenpäin aatellen ees paha. :) 

Tän viikon maanantai oliki poikkeuksellisen jännä! Janskua pyydettiin Ylen Aamutv:n suoraan lähetykseen kertomaan polkupyörän keväthuollosta ja mie pääsin mukkaan kulissien taakse! Aamukuudelta tosiaan hilipastiin Pasilaan Ylelle, Jani sai meikkiä naamaan ja pääsi sitten telkkariin kertomaan lempiaiheestaan, eli niistä saakelin pyöristä. :D Hitto että olin ylpeä siitä ku katoin lähetystä siitä lämpiön tv-ruudusta, toinen on niin fiksu ja taitava. :) Siellä lämpiössä sai aamupallaa (ilimasta ruokaa jes!) ja me kirjotettiin nimet vieraskirjaan.

Illasta kävin syömässä mun parhaan ystävän kans jo perinteeksi muodostuneet sushiöverit Helsingin Fukussa. Suosittelen! Pohjosessa ei mun tietojen mukkaan oo vissiin mittään sushibuffetteja. Jos on, niin saa kertoa! Muuten: Etelä 1, Pohjonen 0. :(


Loppuviikko menneeki todennäkösesti peiton alla, suunnittelin jo pientä seitinohutta salonkihumalaa lauantaille koska on vappaa viikonloppu, mutta nyt se taitaa jäähä.
Nyt ku on reilun vuoden seurustellu niin huomaa kyllä mummoutuneensa ihan täysin. Ei ossaa oikein ees aatella mittään baariinmenoa ja hullua tamppausta tanssilattialla skumppalasi kädessä, vaan mieluummin sitä oikiasti ottaa kotona pari lasia punkkua ruuan kans ja mennee nukkumaan. :D Ennen olin raju! Nyt vaan mummukka. 
Siks tää viikonloppu oliski ollu optimaalinen ajankohta pikku pämppäykselle ku kerranki teki mieli. Mutta eiköhän niitä viikonloppuja tuu! Ja kaapissa on jallua!

Sain eilen postissa uuden kevättakin, semmosen tosi haalean vaaleanpunasen öö bleiserin..? Semmonen longline blazer, tiijättekö? Sitä olis tarkotus esitellä jossain vaiheessa kunhan tässä tervehtyy takasin suurinpiirtein ittensä näköseksi. Juuri nyt habitus on... noh, ei niin ihana. :D Hovikuvaajakin on varsin kiireinen mies, eikä mulla oo itellä minkäännäköstä valokuvaustaitoa joten oon ehkä vähän huono bloggaaja siinä mielessä että ei mua ees kiinnosta valokuvaus juuri millään tasolla. Anteeksi! Hienot kuvat on hienoja ja niitä on kiva kattoa mutta en koe että ite jaksaisin ottaa semmosia ja värkätä joittenki linssien kans haha. Tässä yksi mun taidonnäyte:


Kivvaa ku aurinko paistaa täällä etelässä kuulemma vielä ainaki viikon putkeen!! Huippua. Näkkyy myös kivasti tässä kotona ollessa sentin pölykerrokset kaikkien huonekalujen ja tavaroiden päällä ku ihanasti avvaa nuo sälekaihtimet ja antaa kodin oikein KYLPEÄ valossa. Hyi... Kukahan tekis meillä kevätsiivouksen? Vois maksaa äitille matkaliput tänne ku sillä A) varmasti kiinnostaa tulla siivoaan ja B) sen suuri intohimo on päästä marmattaan mulle siitä kuinka "Sie oot NAISIHIMINEN! Kenneen lie sinusta tuommonen porsas tullu...! Olenko minä joku sinun piika?!" 
Mun mielestä Jansku on ihan yhtä syyllinen tähän tilanteeseen mutta ei tietenkään äitin mielestä koska se on "lempivävy"... Öö, mie oon sun LAPSI?! :D

Tässä cockerspanieli (eli mie, huomaatte varmasti yhdennäköisyyden) on menossa ulos uhmaamaan luonnonvoimia. Huoli tukasta on nähtävissä kasvoilla. 


Katoin just säätiedotusta, koko maassa paistaa aurinko! Mie usutan kaikki nyt pihalle mahollisuuksien mukkaan ku en itte pääse! Nauttikaa!!!! Ja muistakaa SPF.

Suvi xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti